Florin Chilian, premiat cu Discul de Aur si Discul de Platina

Florin Chilian, premiat cu Discul de Aur si Discul de Platina

Autistul – Nu-l mai goniti pe Brancusi, cel mai recent album lansat de Florin Chilian urmeaza a fi premiat cu Discul de Aur si Discul de Platina pentru vanzari.

Multumesc inca odata pentru bucuria aceasta, insa acum mi-ati creeat o problema locativa… de spatiu in casa. Acum am nevoie de pereti mai mari pentru toate aceste distinctii ce ma onoreaza si va trebui sa ma mut foarte curand intr-o casa mai mare :)) Multumesc Roton si domnului Catalin Muraru pentru ca sunt alaturi de mine de zece ani, dar mai ales publicului meu care chiar si asa in conditiile crizei au cumparat CD-ul meu. Dansii sunt cei care merita cu adevarat aceste onorante distinctii. Multumesc. Promit sa va surprind cu noi materiale discografice in spiritul celor cu care v-am obisnuit. Florin Chilian

De mentionat ca acest album s-a bucurat la capitolul promovare de prezenta talentatei actrite Maria Dinulescu intr-un material video de exceptie filmat pentru primul extras de single al acestui album al piesei “Viata ca o curva”.

Se pare ca fanii lui Florin Chilian, iubitorii muzicii acestuia, n-au renuntat la a-l sustine, cumparandu-i albumele. Aceste albume nu si-au pierdut valoarea in timp ci au devenit material de colectie. Muzica lui Florin Chilian, materialele discografice ale acestuia au capatat valente de suveniruri, cadouri pe care le poti darui cu orice ocazie avand garantia unui produs premium de o valoare muzicala de necontestat. Nu mai vorbim despre calitatea textelor pe care Florin Chilian le scrie singur, adevarate poezii.Florin Chilian ne promite doua noi proiecte muzicale intre care unul absolut surprinzator, o tratare in registru muzicii preclasice alaturi de un quartet de corzi a binecunoscutelor lui hituri, dar si un proiect menit sa ne redea zambetul in aceste vremuri dificile. Noul extras de single al artistului se numeste “Nevasta mea…” si promite sa ne faca sa radem in hohote.

Admin

Related Posts

One thought on “Florin Chilian, premiat cu Discul de Aur si Discul de Platina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read also x