0%

Noutăţi

SHARE

Primul episod al celui de al şaptelea sezon al celebrului serial Game of Thrones a înregistrat audienţe record, însă majoritatea celor care au vizionat mult aşteptatul episod au făcut-o prin metode ilicite, relatează The Independent.

Potrivit audienţelor, peste 16 milioane de oameni din SUA şi aproape trei milioane din Marea Britanie au urmărit primul episod al serialului pe canalele oficiale. Cu toate acestea, numărul impresionant de oameni care au urmărit serialul pe canalele oficiale este mult mai redus decât al celor care au preferat să îl vizioneze pe reţele piratate.

Conform cifrelor emise de MUSO, peste 90 de milioane de oameni au ales să urmărească premiera acestui sezon pe canale ilegale.

Cei de la Bussines Insider au realizat un studiu din care a reieşit că 78 de milioane de oameni au urmărit serialul pe site-uri ilegale, iar aproximativ 15 milioane de oameni l-au descărcat de pe torente. Conform datelor furnizate de MUSO, în SUA s-au înregistrat peste 15 milioane de vizionări ilegale, în Marea Britanie peste 6,2 milioane, iar în Germania aproape 5 milioane.

Astfel, în Marea Britanie şi în SUA peste 21 de milioane au vizionat premiera acestui sezon a Game of Thrones ilegal, raportat la doar 19 milioane de oameni care au vizionat episodul pe canalele oficiale.

Faptul că Game of Thrones este vizionat de milioane de oameni prin intermediul metodelor ilegale nu este o surpriză, iar HBO, a iniţiat deja o campanie care vizează site-urile piratate, avertizând furnizorii de internet în privinţa site-urilor care practică pirateria.

Starul pop de origine canadiană, Justin Bieber, a primit interdicţie din partea Biroului de Cultură din Beijing pentru desfăşurarea concertelor în China din cauza ”comportamentului neadecvat”.

Într-un comunicat emis de Ministerul Culturii de la Beijing se precizează că nu este oportun ca artiştii care au un comportament neadecvat să performeze în China.

”Justin Bieber este un cântăreţ talentat, însă este un artist străin controversat. Sperăm că, pe măsură ce Justin Bieber se va maturiza, să-şi îmbunătăţească vocabularul şi acţiunile şi să devină un artist cu adevărat apreciat de public”, se precizează în comunicat.

Comunicatul a fost emis Biroul de Cultură din Beijing în momentul în care un fan al starului pop a întrebat oficialităţile de ce Justin Bieber nu va susţine un concert şi în China, cu toate că desfăşoară un turneu în Asia.

Astfel, Bieber, care a susţinut deja un concert în China în 2013, se adaugă unui lung şir de artişti care au primit interdicţia de a performa pe teritoriul chinez. Formaţia britanică Oasis sau americanii de la Maroon 5 au primit interdicţii similare din partea autorităţilor chineze din cauza unor declaraţii politice, nu din pricina comportamentelor neadecvate.

Justin Bieber va avea un turneu în Asia ce va începe în luna septembrie, având concerte în Japonia, Filipine, Singapore şi Indonezia.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron se va întâlni cu Rihanna săptămâna viitoare la Paris pentru a discuta despre contribuţia Guvernului francez pentru îmbunătăţirea educaţiei globale, după ce artista l-a abordat pe preşedintele francez pe Twitter, precizează The Independent.

Întâlnirea dintre preşedintele francez şi celebra artistă va avea loc la Palatul Elysee, reşedinţa oficială a şefilor de stat ai Franţei. Cei doi vor discuta problemele legate de finanţarea educaţiei pentru copiii care locuiesc în ţările subdezvoltate sau în curs de dezvoltare.

La sfârşitul lunii iunie, Rihanna a postat un mesaj pe contul său de Twitter, unde este urmărită de peste 75 de milioane de oameni, prin care a întrebat mai mulţi lideri globali, printre care şi Macron, dacă îşi vor asuma angajamentul de a contribui la îmbunătăţirea educaţiei globale.

Solistul Linkin Park, Chester Bennington a murit astazi, vestea fiind confirmata inclusiv de Mike Shinoda. Moartea acestuia se pare ca a fost tot o sinucidere si vine la aproximativ o luna dupa ce liderul trupei Audioslave, Chris Cornell si-a luat viata intr-o camera de hotel.

Cantaretul in varsta de 41 de ani se pare ca s-a sinucis prin spanzurare, dar povestea nu a fost inca confirmata din surse oficiale. Vestea a venit ca un soc pentru intreaga industrie muzicala, care imediat si-a exprimat regretul pentru moartea prematura a celui care a pus bazele unei trupe ce a influentat o intreaga generatie.

De-a lungul timpului, Chester Bennington s-a confruntat cu dependenta de droguri si de alcool, lucru pe care l-a recunoscut de mai multe ori, plus faptul ca fusese molestat pe vremea cand era copil. Cantaretul a lasat in urma o sotie si era tatal a sase copii. De-a lungul carierei sale a cantat nu doar alaturi de Linkin Park dar si alaturi de Stone Temple Pilots si Dead By Sunrise.

Dupa mai multe incercari in industria muzicala, el a reusit sa atinga succesul alaturi de baietii de la Linkin Park. Inca de la primul lor album, Hybrid Theory a dat startul unui adevarat gen, o combinatie foarte reusita intre alt-rock, metal si rap care i-a propulsat instantaneu in topuri. Piese ca In the end, Papercut, Crawling sau A place for My Head au intrat imediat in playlisturile fanilor acestui gen si le-au creat un fanbase fidel. Pe masura ce timpul a trecut, trupa a primit recunoaster, bifand inclusiv colaborari cu Jay Z si albume de succes precum Meteora, Minutes to Midnight sau A Thousand Suns. Linkin Park au devenit una dintre cele mai influente trupe rock ale acestui secol, au obtinut doua premii Grammy, au vandut peste 70 de milioane de discuri in intreaga lume, iar baietii se pregateau chiar de un turneu care incepea chiar saptamana viitoare.

La doar o luna dupa ce a lansat Du-ma spre noi, Raluka revine cu varianta in engleza a single-ului. Piesa se numeste Tattoo si face parte din noua perioada a carierei sale muzicale.

Expand
Play Cover Track Title
Track Authors