Lariss a cucerit si Turcia cu „Dale Papi”

Lariss a cucerit si Turcia cu „Dale Papi”

Inca din prima zi de la lansarea primului ei single, „Dale Papi”, Lariss are motive de bucurie. La doar o luna si jumatate de la postarea videoclipului pe internet, artista a depasit deja doua milioane de vizualizari pe canalul ei de youtube, fiind difuzata in „heavy rotation” in playlist-urile de radio si tv din Romania, promitand, in cel mai scurt timp, si cucerirea pietei internationale.
Lariss
Nu numai ca a lansat si o varianta live session a piesei, dar a fost inclusa si pe o compilatie de hituri din Turcia, unde se afla si colegele ei de label-uri, Alexandra Stan si Inna.
Compilatia, „Dance Hits 2015”, produsa de cel mai ascultat post de radio turcesc, Number 1 FM, este pe locul 2 in topul vanzarilor de produse muzicale din Turcia.


Succesul talentatei cantarete nu e de mirare, caci se stie ca moldoveanca, pe langa voce si sex-appeal, are in spatele ei si doua echipe puternice de management, Fonogram Records si Global Records, care au dovedit prin performanta celor doua artiste pe care le reprezinta – Alexandra Stan si Inna – ca daca-l ai pe „vino-ncoa” pe langa voce si o piesa buna si tii cont de publicul tau, n-ai cum sa dai gres.

Admin

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read also x