Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Amator de senzaţii tari? Încearc-o p-asta: seteaza-ţi alarma la 9 AM! Trezeşte-te fară regret cu matinalul Radio25.

Emisiunea The Morning Show este o emisiune informativa unde aflii diverse stiri informative: 

Traffic, Meteo, Stiri Mondene, Horoscopul zilei, Sport, Stiri despre Artisti. Stirile sunt combinate cu muzica numai buna de trezit. 

In fiecare Dimineata de luni pana Vineri de la 9:00 la 13:00! La emisiunea The Morning Show!! 

 

Te aştept să-ţi arăt tot ce e fresh în industria muzicală.

Evenimente pe care nu trebuie să le ratezi. Piese de la artisti noi, promovez artistii la inceput de drum, interviuri cu artisti, diverse discutii cu artistii, concerte. Toate îşi găsesc locul în emisiunea mea.

 

Radiomagazin de weekend, funny si relaxant, afli cele mai interesante lucruri care se intampla, in fiecare saptamana, pe Glob.

Numai pe www.radio25.ro la emisiunea ELECTRO is LIVE! In fiecare Week-end de la 12:00 la 17:00

 


Live Mix cu Dj Break în fiecare sâmbătă si duminică de la ora 18:00, te întâlneşti cu sound-ul de club şi cu cel de festival. Ai la dispoziţie 4 ore să te pui la curent cu cele mai proaspete noutăţi de pe scena dance, dedicatiile si preferintele muzicale sunt si ele bine venite si să afli ce au mai lansat artiştii tăi favoriţi şi la ce petreceri poţi să mergi cu încredere. În plus vei dansa pe piese cu mult groove mixate live de Dj Break, doar pe www.radio25.ro.

 

 

Most Wanted Hits scoatem hiturile din mânecă în complicitate cu ascultătorii.

De luni pana Vineri de la ora 14:00 la 16:00 , timp de două ore, ascultă emisiunea noastră și fii la curent cu piesele care nu trebuie să lipsească din playlistul tău impreuna cu Raoul S , doar pe www.radio25.ro 

 

 

Salutare cu nerăbdare! Vorba lungă este sărăcia muzicii aşa că meniul zilei va conţine piese dintre cele mai alese să te ţin în formă. În primul rând că suntem interesaţi sa-ti facem weekendul mai distractiv si mai relaxant te provacam sa ramai impreuna cu Raoul S in fiecare Week-end de la 14:00 la 16:00  sa asculti cele mai frumoase piese vechi din anii 90 timp de 2 ore la emisiunea Back to the 90´s!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.