Deepcentral & Life on Mars prezinta turneul national “Nopti Albe”

Deepcentral & Life on Mars prezinta turneul national “Nopti Albe”

Forward Agency organizeaza turneul national Deepcentral impreuna cu formatia Life on Mars – “Nopti Albe”. Turneul reprezinta o premiera din punct de vedere al actului artistic prin asocierea unui dance duo ce a dat tonul muzical electronic al ultimilor ani (Deepcentral) cu o alta formatie consacrata – Life on Mars.

Formate din muzicieni cu o vasta experienta, atat Deepcentral (Doru Todorut si George Calin) cat si Life on Mars (Loredana Cavasdan – participanta la Vocea Romaniei in echipa lui Marius Moga, Georgiana Moraru – fosta membra a trupei Hi-Q, Nicu Avram – fost basist al trupei Bere Gratis, Catalin Gurita – fost chitarist al trupei Bolthard si Andrei Precup – fost tobosar CRBL) grupurile si-au propus sa bucure publicul cu muzica de calitate si un sound fresh, modern.
Titlul turneului este inspirat din numele celui mai nou single semnat Deepcentral – “Noapte Alba”, a carui lansare a avut loc astazi, 30 aprilie. Ca o surpriza pentru fanii celor doua proiecte, artistii le-au pregatit o reinterpretare, in colaborare, a piesei “Noapte Alba” care va fi prezentata publicului pe parcursul turneului si a carei lansare oficiala va fi anuntata in curand.
Turneul, sustinut de partenerii oficiali UTV si ProFM, se va desfasura pe parcursul a 6 saptamani incepand cu 6 mai si va cuprinde nu mai putin de 15 locatii:
LISTA COMPLETA A LOCATIILOR:
06 Mai – ONESTI – Dolce Maria Pub
07 Mai – BACAU – Cafea cu Lapte
08 Mai – FOCSANI – Soho Society Pub
13 Mai – CONSTANTA – The Lodge
14 Mai – PITESTI – Epique Studio Lounge
15 Mai – PLOIESTI – Zappa Club
28 Mai – SIBIU – Cotton Club
29 Mai – FAGARAS – Colors Club
03 Iunie – IASI – Oxford Pub
04 Iunie – SUCEAVA – Versus Pub
05 Iunie – BOTOSANI – Grand Irish Pub
10 Iunie – CLUJ-NAPOCA – Mu Way Club
11 Iunie – ARAD – Curtea Veche
12 Iunie – TIMISOARA – River Deck
13 Iunie – RM. VALCEA – Stephany Club

Admin

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read also x