<-------Google AdSense------------> Celine Dion cântă piesa de pe coloana sonoră a filmului "Deadpool 2": "Ashes" - Radio25 România
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Când spui Celine Dion te gândești automat la piesele de pe coloanele sonore ale unor filme precum „Titanic” sau „Beauty And The Beast”. Acum, artista de origine canadiană se va auzi și pe soundtrack-ul „Deadpool 2”. Celine Dion a lansat „Ashes” și a filmat alături de Deadpool un videoclip haios, în care personaj-ul Marvel, mereu glumele la el, dansează pe tocuri într-o coregrafie grațioasă, ca de balet. „De-a lungul anilor am primit multe melodii incredibile și am fost implicată într-o variatate de proiecte distractive. ”Ashes” este una dintre acele melodii (incredibile), iar filmul Deadpool este complet scos din tipare! Înscrieți-vă în această cursă nebună programată să înceapă pe 18 mai. O să râdeți de o să vă sară ”cenușa” (“Ashes”)”, a scris Celine Dion pe contul ei de Twitter.
Image and video hosting by TinyPic
Nume precum Diplo, French Montana & Lil Pump sau Skrillex fac parte, de asemenea, de pe coloana sonoră a peliculei „Deadpool 2”.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Please follow and like us:
Sari la bara de unelte