<-------Google AdSense------------> Ce adidași ai putea purta pe vremea ploioasă din România, fara sa te gandesti la capitolul „impresie”! - Radio25 România

Toamna își cam intră în drepturi în România, iar asta înseamnă că o să-ți iei rămas bun de la o mare parte dintre sneakerșii pe care obișnuiești să îi porți. Totuși, nu e nicio tragedie, pentru că îi revezi la anul.

Pentru că pielea întoarsă nu se împacă prea bine cu apa, iar materialele textile nici atât, în sezonul ploios trebuie să îți reorganizezi toată rotația de low runners pe care i-ai purtat până la os cât a ținut vremea cu sneakerheadșii. Odată ce te-ai împăcat cu ideea că albul nu prea o să mai vadă lumina zilei – deși mergea atât de bine cu blugii aia, grr –, va trebui să iei în calcul să-ți cumperi câteva perechi hidrofobe sau măcar mai închise la culoare. Totuși, dacă ții la tine sau la picioarele tale, ar fi bine să nu ieși din casă cu materiale care se îmbibă, mai ales când e furtuna aia mare. Nu prea e fun să stai cu picioarele ude, unless you’re taking a bath or something.

Dacă te știi cu musca pe căciulă că nu prea ai cu ce se te încalți pe vreme ploioasă, ai nimerit unde trebuie, pentru că vei găsi aici 5 recomandări de sneakerși pe care îi poți pune în picioare inclusiv în serile alea de noiembrie când plouă deja de 3 zile, iar canalizările din cartier sunt toate înfundate. Nu mai trebuie să mergi pe vârfuri când traversezi intersecțiile, din cauza băltoacelor, pentru că apa pur și simplu îți fuge de sub picioare.

Please follow and like us: