Filme

Karol Sevilla, actrița din Soy Luna, concertează în premieră în România!

Dacă ai făcut o pasiune pentru serialul Disney „Soy Luna”, atunci avem o veste bună pentru tine. Interpreta personajului Luna va concerta în România primăvara aceasta, în cadrul turneului „Karol Sevilla y sus hermanas – The European Tour”.

Devenită idolul adolescenților din toată lumea, Luna a ales să se promoveze în cariera solo cu numele Karol Sevilla. În buletin o cheamă Karol Itzitery Piña Cisneros. La 19 ani, tânăra artista se bucură de o popularitate WOW pentru vârsta ei. Are 9 milioane de urmăritori pe Instagram, 7,5 milioane de abonați pe Youtube și peste 600 de milioane de vizualizări și promite să calce pe urmele unor staruri internaționale precum Miley Cyrus sau Ariana Grande.

În România, Karol Sevilla va susține concerte în București și alte 3 orașe din țară, astfel: pe 1 aprilie va cânta la Cluj (BT Arena), pe 2 aprilie la Timișoara (Sala Sporturilor – Olimpia), pe 3 aprilie la Craiova (Sala Polivalentă), iar pe 6 aprilie la București (Romexpo, Pavilionul central). Biletele au fost puse deja în vânzare.

DjElectro
Salut, sunt Rusu Sergiu (Dj Electro) - Directorul acestui post de Radio cu mine nu te vei plictisi niciodata pe :
http://www.radio25.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *