Muzica

NEW HIT: Avril Lavigne feat. Nicki Minaj – Dumb Blonde

De 8-9 ani, Avril Lavigne n-a mai reușit să iasă în față cu muzica ei, însă de data asta ar putea să o facă. Artista a colaborat cu Nicki Minaj și a lansat „Dumb Blonde”, un imn punk-pop cu influențe hip-hop.

Avril Lavigne s-a declarat în nenumărate rânduri fana lui Nicki Minaj, așa că această colaborare vine oarecum firesc.”Nicki este o femeie atât de talentată și puternică și o adevărată forță. Ascult piesele „Fly”, „Starships” și „Bed” mereu. Colaborarea cu ea pe această piesă este atât de specială pentru mine. Am scris „Dumb Blonde” împreună cu dorința de a crea un imn pentru oricine a fost redus la un stereotip sau a fost descurajat. Păstrați-vă încrederea în voi și nu lăsați pe nimeni să vă spună cum să fiți. Sper să vă placă!”, a declarat Avril Lavigne.

Noul single, „Dumb Blonde”, va fi inclus pe albumul „Head Above Water”, care va fi lansat pe 15 februarie, după o pauză de 6 ani. De altfel, Avril Lavigne s-a retras pentru o vreme din lumina reflectoarelor, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, în 2015.

DjElectro
Salut, sunt Rusu Sergiu (Dj Electro) - Directorul acestui post de Radio cu mine nu te vei plictisi niciodata pe :
http://www.radio25.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *