Muzica

Mike a lansat o piesa frumoasa – Lacat pe Inima

Anul 2018 a fost unul incarcat pentru MIKE pentru ca a fost si anul in care artistul a lansat primul album din cariera ce contine 12 piese.

Artistul a lucrat timp de doi album la albumul „Say It Loud” pentru ca s-a implicat atat la crearea liniilor melodice cat si a versurilor pentru majoritatea pieselor. 4 piese de pe album au reusit si performanta de a ajunge in top 10 itunes Romania, iar videoclipurile pieselor „Wait a Minute” si „Say It Loud” au fost foarte apreciate de catre public.

Anul acesta, MIKE a lansat o piesa noua compusa si produsa de catre Doddy ce a adunat deja 600.000 de vizualizari pe Youtube, reusind chiar sa ajunga si in trending.

„Sunt foarte mandru de aceasta piesa pentru ca a primit un feedback extraordinar de mare si pozitiv. Pentru piesa am colaborat cu Doddy si abia astept sa vedeti ce pregatesc in continuare pentru ca lucrez intens la noul single ce va fi exploziv din toate punctele de vedere si marcheaza o noua treapta in cariera mea. De asemenea vreau sa ii multumesc Isabellei Szanto si echipei pentru videoclipul super frumos pe care mi l-a regizat”, declara MIKE.

DjElectro
Salut, sunt Rusu Sergiu (Dj Electro) - Directorul acestui post de Radio cu mine nu te vei plictisi niciodata pe :
http://www.radio25.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *