Despre Noi

Radio 25 Romania a luat fiinta in primavara anului 2012 cand un baiat pe nume Gabriel, pasionat de muzica a vrut sa impartaseasca lumii muzica de calitate! Asa a ajuns sa difuzeze primul melodiile lansate de artisti devenind hituri si la radio-urile din FM. In fruntea acestui radio se afla Gabriel care este actualul coordonator al radio-ului facand echipa cu prietenul lui Sergiu alias Dj Electro, care s-au cunoscut la un alt post radio pe la inceputul anului 2012. Pe parcursul anilor, Dj Electro a devenit Director General acestui radio care se ocupa de moderatorii de emisie, producator de spoturi si designer pe pagina de facebook. Noi suntem singurul post radio online care ajuta artistii la inceput de drum impreuna cu casele de discuri. Noi avem curajul sa difuzam primii viitoarele hituri! Hiturile se promoveaza aici!

SUSŢINE RADIO25 ROMÂNIA

DONAŢII - Radio25 România este un radio care emite non-stop din pasiune pentru fiecare ascultător.

A venit momentul să ne arătați cât de apropiați sunteți față de noi.
Mulțumim!

 • Nici un deejay sau animator din staful Radio25 România nu câstigă nici un salariu de pe urma acestui post de radio online, totul este făcut din plăcere şi pasiunea pentru radio, pentru voi ascultătorii fideli, cei care alături de noi ați trecut cu bine peste nenumarăte obstacole şi la bine, dar şi la rău!
 • Te-am ajutat să treci peste momente de tristețe şi momente de bucurie cu muzica noastră! Radio25 România a fost inființat pentru toată lumea de pretutindeni, pentru cei plecați in stăinătate, pentru cei cărora le place muzica bună şi de calitate, iar alături de noi se simt mai aproape de casă şi de cei dragi!
 • Ȋmpreună cu voi cei care sunteți ascultători de Radio25 România vom încerca să menținem acest radio online la cel mai înalt nivel, la cele mai bune standarde! Pentru aceasta avem nevoie şi de susținerea voastră!
 • Dacă doriți să sprijiniți Radio25 România, o puteți face realizând o donație prin paypal, în cel mai sigur mod la ora actuală. Creşterea numărului de vizitatori şi ascultători în ultimele luni a fost explozivă, şi avem nevoie de ajutorul vostru ca să o putem menține aşa. Costurile cu hosting-ul au crescut şi ele la fel de repede, şi din acest motiv apelăm la voi, utilizatorii site-ului. Nu există nicio obligativitate de a dona, dar orice contribuție e bine venită!

  » Cine poate face donații: Absolut orice persoană atât de pe teritoriul României cât şi din afara țării.

  » Ce sumă poate fi donată: Orice sumă poate fi donată (nu am stabilit o sumă…am lăsat la latitudinea fiecăruia să depună cât doreşte).

  » Pentru ce donăm aceşti bani: Banii vor fi folosiți strict pentru asigurarea unor condiții optime în ceea ce priveşte recepționarea posturilor Radio25 România.

  » Cum se face o donație: Dacă aveți cont paypal, dați click pe Donate apoi vă logați în contul dumneavoastră, scrieți suma şi trimiteți informațiile, banii ajungând in contul Radio25 România. In cazul în care nu aveți cont paypal fie vă creați unul, fie dati click pe DONATE şi în stânga jos (Don’t have a PayPal account?) dați click pe CONTINUE. Este de prisos să speficic faptul că trebuie să aveți un card de credit sau debit care să aibă pe el minim suma pe care doriți să o donați. Tranzacțiile sunt 100% sigure, datele cardului dumneavoastră neajungând la noi, ele fiind procesate de PAYPAL.

  » Vreau să fac o donație acum: Dacă vrei să faci o donație, click sus pe donate !

 • STAFF RADIO 25

  The gorgeous group of gals

  Close Menu