Artist nou promovat! Isabela Ungureanu!

Artist nou promovat! Isabela Ungureanu!

Artista Isabela Ungureanu, a inceput sa cante de la varsta de 7 ani, s-a dedicat muzicii de mic copil din placerea de a canta si incanta publicul. Este foarte punctuala, serioasa si dornica sa experimenteze tot ce este nou in muzica. Motto-ul meu este: Cad de zece ori si ma ridic de douazeci de ori.

A participat la foarte multe concursuri si festivaluri din tara unde a obtinut numeroase si importante premii dar si emisiuni TV.

La varsta de 11 ani canta melodia ,,I HAVE NOTHING,,-WHITNEY HOUSTON facand publicul sa-si aminteasca cu placere de imensa voce a cantaretei.

Extrem de talentata cu calitati vocale impresionante si un timbru special ,Isabela Ungureanu este pregatita sa ofere publicului drag melodii care sa le incalzeasca sufletul si sa le dea un vibe bun.

Isabela Ungureanu canta si muzica populara. Primul ei single-lyrics ,,Melodia mea ,, este nascut in colaborare cu minunata echipa Young Production ,o melodie prin care se poate regasi publicul larg si care da o stare de bine. Dorinta ei este ca aceasta piesa sa ajunga la inima ascultatorilor .

Lasă un răspuns

Close Menu