Mădălina Cernat a lansat un nou HIT! – Don’t let go

Mădălina Cernat a lansat un nou HIT! – Don’t let go

Am început să cânt la vârsta de 6 ani, sunt absolventă a Școlii Populare de Artă și a Școlii de Canto „VIVOX”. Printre cele mai importante premii obtinute se numără : „Premiul Radio România Junior” și premiul I la festivalul național de muzică „Mamaia Copiilor”. Sunt studenta in anul II in cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia compozitie muzica-usoara.


In prezent, colaborez cu Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiesti, unde cânt în spectacolele de revistă „Armistitiu cu morile de vânt”, „Bonsoir,Paris!”, „Șlagăre în Revenire” și „Crăciun de poveste”.


In februarie 2017, am lansat primul meu single, “I’m coming home”, in colaborare cu Alessandro Danescu, iar la inceputul anului 2018, piesa “Fara control”, ambele fiind compuse de F.Charm, , unul dintre cei mai talentaţi compozitori pe care îi cunosc, în studiourile Lanoy Production.


In martie 2019 am lansat “Linistea”, dedicata tuturor celor care au suferit din dragoste. Este o piesa sensibila, cu un mesaj puternic, ce evidențiază impactul pe care iubirea il are asupra noastra si, de asemenea, faptul ca este un sentiment ce tine de imprevizibil.


Noul meu single, “Don’t let go”, este o piesa de dragoste, incarcata cu pozitivitate, pentru toti cei care iubesc!


Cu ajutorul versurilor, am vrut sa evidentiez faptul ca iubirea este un sentiment nemarginit, un remediu, avand puterea de a transforma lumea intr-un loc mai bun, lipsit de ura, de probleme!

Lasă un răspuns

Close Menu