Cel mai nou videoclip lansat de TOSTOGAN’S feat. LORA – Hopa Hopa!

Cel mai nou videoclip lansat de TOSTOGAN’S feat. LORA – Hopa Hopa!

Tostogan’S și Lora colaborează pentru prima oară și lansează „Hopa hopa”, o piesă fresh, cu multă voie bună și un mesaj simplu și frumos: „trăiește clipă!”. Compusă de către EpiQ, „Hopa hopa” este însoțită de un videoclip colorat, plin de viață, regizat de Alex Ceaușu.

„Mi-am dorit de mult timp să colaborez cu Lora și mă bucur că dorința mea s-a împlinit. «Hopa Hopa» este produsul familiei EpiQ, din care fac parte. Mi-a plăcut foarte mult că la evenimentul de lansare a piesei, publicul a fost fenomenal și a rezonat cu noi. Așadar mă pot declara un om fericit”, mărturisește Tostogan’S.

“Dacă erați în căutare de un nou imn al petrecerilor de vară, eu și Tostogan’S venim cu «Hopa hopa». Pe mine m-a cucerit instant, acesta fiind și motivul pentru care m-am alăturat în horă. Mulțumim tuturor celor implicați și abia așteptăm să auzim piesa în toate boxele”, adaugă Lora.

În urmă cu o zi, în cadrul unui eveniment din București organizat de Cat Music, cei doi artiști au lansat single-ul și clipul „Hopa hopa”, iar Tostogan’S a încheiat seara cu un concert live alături de Lora, Ami și trupa sa. 

Originar din Republica Moldova, Andrei Tostogan este un compozitor și producător cu o prezența puternică în topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan. În 2017 a lansat proiectul Tostogan’S și piesă „Se știe”, o poveste în versuri ce satirizează balcanismul zilelor noastre. În urmă cu un an, a colaborat cu Ami pentru „Sunt bine”, o piesă pozitivă, cu un refren „molipsitor”.

Lasă un răspuns

Close Menu