Steph. x Golstox a lansat un nou HIT – CEASUL!

Steph. x Golstox a lansat un nou HIT – CEASUL!

Trei tineri români din trei părți diferite ale lumii, Andrei Galeș (“Golstox”, România), Ștefan Rădulescu (“steph.”, Manchester) și Luca Ștefu (“F.E. Robinson”, Los Angeles), au lansat la începutul anului proiectul „Further East Records”, o casă de producție muzicală ce își propune să contecteze artiști din toată lumea într-un mod unic și creativ, cu scopul dezvoltării industriei muzicale EDM, Hip Hop, Indie și nu numai. Un alt concept de muzică live, ritmuri de muzică electronică, îmbinate cu funk, rock si indie and a whole lot of fun.


Evenimentul de lansare al piesei Ceasul


Andrei Galeș (“Golstox”, România) și Ștefan Rădulescu (“steph.”, Manchester) au lansat pe 12 aprilie, la Azero Bar&Club, single-ul „Ceasul”, odată cu videoclipul acestuia, în cadrul unui eveniment deschis publicului de toate vârstele.


Ceasul – este începutul unei colaborari dintre Andrei și Ștefan, o piesă dintr-un nou proiect electro indie, care va include și colaborări viitoare cu diferiți artiști români și internaționali. Tinerii vor să își lase amprenta personală cu fiecare piesă produsă și să creeze stiluri noi pe piața românească.


“Further creativity” este sloganul sub care Andrei, Ștefan și Luca vor încerca să atingă noi culmi ale inovației în muzică, să conecteze oameni de pretutindeni și nu în ultimul rând să transmită că muzicienii și producătorii din România pot sta alături de marile nume ale industriei muzicale internaționale.


Printre proiectele viitoare ale tinerilor Andrei și Luca este și Young Buddha, un tur în vara anului 2019, pe malul Mării Negre, cu un nou sound de muzică electronică.

Pe băieții de la Further East Records îi puteți urmări și pe canalul de YouTube sau pe pagina oficială Facebook.

Lasă un răspuns

Close Menu