Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in turul secund la Madrid!

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in turul secund la Madrid!

Simona Halep a trecut de Margarita Gasparyan in turul I la Madrid, turneu WTA Masters de 1000 de puncte, acolo unde romanca a triumfat si in alte doua randuri, in 2016 si in 2017.

Halep, favorita 3 in acest an in Spania, a avut emotii doar pe final in partida cu rusoaica de pe locul 65 WTA, conducand la un moment dat cu 6-0, 5-1.

Simona Halep avanseaza in turul II la Madrid dupa o partida cu un final tensionat

Iata ceea ce a declarat Simona Halep la capatul partidei cu Gasparyan, pentru crainicul arenei Manolo Santana de la Madrid: „A fost un meci bun, primul set a durat rapid, al doilea a fost mult mai dificil pentru mine, ma simt fericita ca am castigat, am fost usor racita in ultimele zile. Ma bucur de victorie, inseamna mult ca am fanii alaturi aici la Madrid, sunt prieteni multi care vin sa ma vada, e o reala placere sa vin aici alaturi de ei”, a fost reactia romancei nascuta la Constanta, in varsta de 27 de ani.In turul secund la Madrid, Halep va da piept cu invingatoarea dintre Alison Riske si Johanna Konta.

Tot duminica, alte doua tenismene din Romania au obtinut si ele victorii frumoase la Madrid, e vorba de Sorana Cirstea si Mihaela Buzarnescu, dupa cum puteti citi mai jos din nou:

Mihaela Buzarnescu face un meci foarte bun la Madrid si aduce a treia victorie romaneasca pe zgura din Spania

Sorana Cirstea obtine victoria sezonului la Madrid

Lasă un răspuns

Close Menu