Amir lanseaza Wasary, o piesa despre fuga dupa iluzii!

Amir lanseaza Wasary, o piesa despre fuga dupa iluzii!

Amir, singurul artist din Romania care canta in stil pop oriental, lanseaza Wasary, o piesa despre fuga dupa iluzii pe care o dedica familiei lui numeroase, impartita in mai multe colturi ale lumii pe care in vremurile acestea doar muzica si sentimentele o pot aduce impreuna.

“Am scris aceasta piesa cu gandul la toti ai mei de care imi este foarte dor si pe care imi doresc si visez sa ii vad impreuna, la aceeasi masa candva. Si noi am fugit dupa iluzii, suntem impartiti intre Palestina, Romania, Iordania si America si simt ca muzica este singura care ne poate reuni si ne poate aduce in acelasi loc macar din punctul de vedere al simturilor.”, povesteste Amir care a fost supranumit de admiratorii sai Michael Jackson oriental. 

Amir s-a nascut in Romania, la 8 ani a plecat in Palestina unde a locuit 10 ani si si-a terminat studiile, cu nenumarate riscuri pe care le-a implicat sederea intr-o zona marcata de conflicte militare si religioase. La 17 ani si jumatate a revenit in Romania pentru a studia Arhitectura la Iasi, dar si-a dat seama ca drumul lui in viata este muzica. Inima lui a ramas impartita in doua, o parte a ramas alaturi de familia lui din Palestina, o parte este alaturi de ai lui de aici. Nu si-a mai vazut familia din Palestina de 6 ani, pe sora lui din Aman de 1 an si jumatate, iar pe fratele lui din America de 5 ani.

Lasă un răspuns

Close Menu