Rețetă de tartă cu prune și brânză de vaci

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ce spuneți de un delicios desert dulce-acrișor? Dacă vă surâde ideea, vă recomand această rețetă de tartă cu prune și brânză de vaci!

Ingrediente pentru rețetă de tartă cu prune și brânză de vaci:
Pentru blat:
● 250 g făină

● 100 g unt
● 50 ml apă

● un praf sare
● 2 linguri migdale măcinate
● 5 linguri zahăr pudră

●o linguriță praf de copt

Pentru umplutură:
● 450 ml smântână
● 100 g brânză de vaci

● 3 ouă ● 6 prune
● un praf scorțișoară

● 3 linguri zahăr

1. Pentru aluat, se pun în bolul robotului făina, sarea, zahărul, praful de copt și făina de migdale. Se adaugă untul, se mixează și se adaugă apă, puțin câte puțin, pentru a ajuta la legarea aluatului.
2. Se scoate aluatul de la robot, se întinde pe masa presărată cu făină și se transferă în tava de copt, îndepărtând surplusul.
3. Se pun prunele tăiate felii și apoi smântâna amestecată cu brânza de vaci, ouăle bătute și scorțișoara. Se presară
zahărul și se lasă la copt 30 de minute.

S-ar putea să-ți placă…

Image and video hosting by TinyPic

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1